Instructies

Voor ons live event hebben wij gekozen voor een zeer toegankelijk platform, namelijk Instagram. Als u weet hoe dit werkt is dit een kwestie van een paar korte handelingen en dan zit u gratis in onze live en kunt u alles vragen over uw training en blessures. 

Voor de mensen die hier graag bij willen zijn, maar geen Instagram hebben en ook geen idee hebben over hoe dit werkt, hebben wij hier een stappenplan, zodat ook u antwoord kunt krijgen op uw vragen met slechts een paar drukken op een paar knoppen.

Stap 1:

Ga in het menu van uw telefoon en klik voor iphone gebruikers op de appstore. Voor Android gebruikers, klik in het menu op de Playstore.

Stap 2:

In de Appstore of Playstore klikt u op de zoekknop en zoekt u naar "Instagram".

Stap 5:

Na het klikken op registreren, komt u in het scherm hieronder en vult u dus uw e-mailadres in. Instagram doet niks met dit e-mailadres, behalve het beveiligen van uw account.

Stap 6:

Dan komt u in dit scherm terecht en voert u de naam in waarmee u bekend wil staan op Instagram.

Stap 9:

U typt in de zoekbalk "Motifitevents" en drukt op het account dat hieronder groen omcirkeld is.

Stap 3:

Klik op de knop "Downloaden" die op de plek staat van het icoontje dat groen is omcirkeld of klik op het omcirkelde icoontje.

Stap 4:

Nu kunt u de app van Instagram in. Daar krijgt u twee opties. Inloggen of registreren. De optie registreren staat hieronder groen omcirkeld.

Stap 7:

Het volgende scherm staat hieronder en dat is dus uw geboortedatum toevoegen.

Stap 8:

In de volgende schermen vraagt Instagram gegevens die niet verplicht zijn. Deze kunt u dus overslaan. Als u die gegevens heeft ingevuld of heeft overgeslagen komt u in het scherm dat u hieronder ziet. Hier klikt u op de zoekknop die groen omcirkeld is op de afbeelding. 

Stap 10:

Nu zit u op ons account en kunt u op de desbetreffende tijd, met één druk op de groen omcirkelde knop, onze live video bekijken!

MotiFit Events

Start your comeback

Wat

Wij bieden u een online bijeenkomst aan. Deze bijeenkomst zal gaan over blessures. Met experts gaan wij het uitgebreid over de revalidatie hebben en zullen wij u motiveren en inspireren door te zetten, want sporten is altijd mogelijk!

Wanneer

Zaterdag 6 juni om 12 uur start de livestream!

Waar

Op onze sociale kanalen.

Het event vindt plaats in een livestream via Instagram: @MotiFitEvents

Je kunt de livestream ook volgen via @Holystaeteft

Schrijf je in met jouw email-adres en ontvang toegang tot de livestream! 

Leer meer

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now